Biertap huren in Hoofddorp en omstreken

Bent u op zoek naar mogelijkheden om feestartikelen te huren in Hoofddorp? Denk hierbij aan een biertap, partytenten, spellen, disco & geluid en elektrische apparatuur. Voor al uw feestbenodigdheden bent u bij Totaal Party Verhuur aan het juiste adres.

Het huren van een biertap bij ons in Hoofddorp is ideaal, u hoeft immers niet veel kratten bier in te slaan (en deze vervolgens weer naar de supermarkt te brengen). Gewoon eenvoudig een fust aansluiten op de tap. Wij hebben dan ook verschillende soorten bier in ons assortiment. Indien u hier nieuwsgierig naar bent, schroom dan niet om contact op te nemen. Dan kunnen we direct alle andere zaken bespreken. Het is dan ook belangrijk dat u uw wensen duidelijk aan ons kenbaar maakt. Op deze wijze kunnen wij met u meedenken en advies op maat geven.

Meer dan alleen partytent verhuur

Bij Totaal Party Verhuur kunt u niet enkel een partytent of biertap huren in de regio Hoofddorp. Voor ieder feest of partij hebben wij een oplossing op maat. Elke gelegenheid is natuurlijk anders, hier houden wij dan ook rekening mee. Zo kunt u bij ons terecht voor: diverse spellen, stoelen, disco & geluid, elektrische apparatuur, fun food, glaswerk, servieswerk, chafing dish, Sarah en Abraham, springkussens, tafels & kramen, verlichting en verwarmingen.

Bovenstaande is slechts een greep uit de vele producten die wij kunnen leveren. Waarvan sommige ook zelf als te koop worden aangeboden. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen actief met u meedenken en een goede bijdrage leveren.

Biertap huren Hoofddorp
Back to Top